Laman Web Rasmi
  1. Home
  2. Arkib
  3. Program Gotong-Royong Bersepadu Penutupan Tempat Pembuangan Sampah Haram di Jalan Yap Ah Peng dan Jalan…

Program Gotong-Royong Bersepadu Penutupan Tempat Pembuangan Sampah Haram di Jalan Yap Ah Peng dan Jalan 100 Ekar, Chuah

*Program Gotong-Royong Bersepadu Penutupan Tempat Pembuangan Sampah Haram di Jalan Yap Ah Peng dan Jalan 100 Ekar, Chuah*
31 Oktober 2023 (Selasa)
Jalan Yap Ah Peng Bukit Pelandok
Pejabat Daerah dan Tanah Port Dickson telah menganjurkan Program Gotong-Royong Bersepadu Penutupan Tempat Pembuangan Sampah Haram di Jalan Yap Ah Peng dan Jalan 100 Ekar, Chuah.
Program ini dihadiri oleh Puan Nurhazelin binti Makli Pegawai Daerah Port Dickson bersama YB Tuan Yew Boon Lye ADUN Chuah dengan kerjasama Majlis Perbandaran Port Dickson (MPPD), SWCorp Port Dickson, SWM Port Dickson, Pejabat Penerangan Port Dickson, Pusat Khidmat DUN Chuah dan Pejabat Parlimen Port Dickson.
Turut dihadiri Encik Ahmad Syafiq bin Amin, Ketua Penolong Pegawai Daerah, Puan Siti Nursoleha binti Abdul Kadir, Penolong Pegawai Daerah dan Penghulu serta Jawatankuasa Pembangunan dan Keselamatan Kampung (JPKK) Bukit Pelandok, Kampung India dan Kampung Sawah.
Diharapkan agar usaha murni ini dapat dimanfaatkan oleh penduduk setempat dalam bersama-sama memperkasa dan menjaga kebersihan kawasan kampung.

gt4

gt3

gt2

gt1

Skip to content